COCO CHANEL

     Iesākuma, vēlētos pateikt, ka haute couture ir nemirstīgs.Tas ir kā unikāls šedevrs, ko taisa ar rokām, ko rada vairāki cilvēki vienā eksemplārā unikāli mākslas darbi, kurus tu vari izpētīt un izskatīt (Un arī uzvilkt!!).Tie ir tik pat unikāli un nepārspējami kā uz Vatikāna sienām zīmētie gleznojumi un izgrebtās skūlptūras.Pamatu pamati ir haute couture, tā ir māksla.

Chanel  Haute couture runway show 2012/2013 winter/autumn

     Atgriežoties pie šīs kolekcijas es varētu pateikt- tas ir šedevrs.Var ilgi un dikti strīdēties par gaumēm un to, ko parasti saka parasts cilvēks, kurš modi nesaprot "nē, nu smuki, bet es to neuzvilktu".Tatad- jā, šie ir mākslas darbi, kuri tapa neiedomājami sarežģītā procesā , kur katra detaļa tika radīta ar rokām, pat rozītes un pērlītes taisītas pašu spēkiem. Rozei izgriežot lapiņas, viņi sašuva tās kopā un beigu beigās radot pāri 1000 rozītēm radīja tērpus, kurus vajadzēja uzšūt uz atsevišķa auduma.

Chanel Haute couture behind the scenes 2012/2013 winter/autumn

     Tātad, nesen pagājušajā Londonas fashion week, chanel nepiedalījās ar saviem darbiem un šedevriem, jo dažas nedēļas pirms tam bija aizņemta ar savas kolekcijas prezentēšanu Parīzes modes nedēļā.Jāpiebilst, ka mūsu valsts modes nami kā Qoo Qoo, Katja Šehurina un pārējie arī bija to 4000 brendu skaitā, kuri dienu un nakti rādija, prezentēja un izcēla saulītē savus šedevrus, bet viscienījamākie, manuprāt, bija Dior un Chanel kolekcijas ar pilnīgi negaidītām lietām (kaut arī īstenībā to varēja gaidīt), ārpus izejošām no rāmjiem.Ar klasiskumu un sievišķīgumu.
     Te būs neliels ieskats kopumā, ko tieši piedāvāja Karls Lagerfelds jaunajā kolekcijā un kādas tieši prioritātes izvirza šis modes nams šajā sezonā un ko tieši šīs dizaineris iesaka sievietēm izcelt, ko tieši paslēpt, ko tieši atcerēties un atrast skapjos, ko iegādāties un kā šajā sezonā vilkt Coco Chanel radīto tvīda žaketīti.









     Elpu aizraujoš video ar ieskatu no 22. janvāra Parīzes modes nedēļas laikā - http://www.chanel.com
     Kā arī pilno kolekciju vari apskatīt šeit-  http://fashion.telegraph.co.uk/galleries
     Un protams arī, ja izlemsi, ka gribi uzzināt ko jaunu par Chanel sadarbību ar zvaigznēm, par to,kas notiek modes nama brīvajā laikā, ko jaunu par modelēm, kas strādā tur utt, tad tev ieteiktu sekot šaj mājaslapai- http://chanel-news.chanel.com


xoxo Em

2 komentāri:

  1. CHANEL ir baudījums dvēselei un acīm.
    Haute Cuture ir viss tas kopā tikai kvadrātā, tu saņem neiespējami lielu iedvesmas un emocijas (labā ziņā) piedevu dzīvei.Tas ir šedevrs! Patiešām, šedevrs!

    AtbildētDzēst

Nodrošina Blogger.