SUIT ME UP

11:21
         Ārā ziema.Visapkārt valda aukstums un dregnums, nesmuki pelēcīgās debesis to vien dara kā mums parāda savu mēli un savelkās vel lielākā biezumā, neļaujot ne stariņam saules palīst pie mums un pasildīt mūs.Bēdīgi, zinu  jau zinu, bet es arī zinu recepti, kas palīdzēs izdzīvot šo nedaudz depresīvo momentu mūsu gadā un iepriecinās ne tik ekstravagantās modes lietpretējas un iedvesmos uz jauniem sasniegumiem tagad.
       Dāmas un kungi- Thakoon brends. Latvijā vel neatklāts un neiepazīts, bet varu jums galvot, ka viņš ir vairāk kā iepazīšanas vērts, viņš ir iegūšanas un iekārošanas vērts.






      Iegādāties šos brīnumus nevar Latvijā, ja varētu tad mums būtu pazīstama šī marka vairāk vai mazāk, bet tākā viņiem ir mājaslapa ar online shop (parlaimi, dažam labam!) tad dažas lietas ,diezgan skopā , daudzumā var iegādāties arī te, bet brīdinu- tākā šīs brends pieskaitās pie A klases brendiem  tad protams, ka cenas nebūs no mazākajām, jo kvalitāte rāda savu un protams, ka pieprasījums ar ir.

   Online shop priekš Thakoon- http://www.thakoon.com/shop/all
   Jaunās kolekcijas pre spring 2013 un pilno spring/summer 2013 kolekcijas pirmapskati var atrast šeit- http://www.thakoon.com/collections/thakoon-addition/pre-fall-2013
 
       Lai ar ziemā būtu silti un ar gaumi!

xoxo Em

Nav komentāru:

Nodrošina Blogger.