Dzīvoklis noslēpumu tītais/ A secret apartment

"Saudzēsim dzīvnieciņus!" Tāds ir lozungs restorānam "dzīvoklis 19", kurā es vakar biju un, kurš loģiski lozungam ir veģetāriešu.Tātad, dīvaina man šķita šī restorā koncepcija.Restorāns ir izveidots kā dzīvoklis.Viss viņā ir kā dzīvoklī, kaut arī ja padomā tad restorāns ir dzīvoklī nevis dzīvoklis restorānā.Restorāns atradās 6. stāvā uz tērbatas ielas dzīvojamā mājā.
     Kā tad tas izskatijās?Ienācām apsēdāmies, nedaudz neveikli, jo izskatījās, ka patiešām nonācām ciemos pie kāda cilvēka dzīvoklī.Apsēdāmies un gaidijām menu jeb ēdienkarti, tādu izrādās tur nav.Atnāk viens cilvēks,kurš mūs apkālpo un viņš arī izrādās pavārs un viss pārējais personāls.Mēs bijām vienīgie apmeklētāji un tas bija amizanti raudzīties kā viens pavārs/īpašnieks/un viss pārējais personāls vienā sejā mūs visus 6 apkalpo.Tad stalti nostājies pavārs/un viss pārējais nosauca mums 3 dažādus salātus, 3 pamat ēdienus un 1 desertu.Tākā lozēt diezcik negribējās paņēmām 3 dažādus salātus x 2 un vel 3 dažādus pamat ēdienus x 2 .Lai nu, kad atnesīs ēdienu varētu pats izvēlētis, kas smukāk un gardāk izskatās.Tā, nu es ēdu aizdomīga paskata salātu ar mozzarellu un tomātiem, bet pamat ēdiens man bija vel amizantāks- bietes ar ķirbi medus mērcē.Tā nu lūk nosēdējām tur ap 2 stundām, apstaigāju visu- safotografēju.Pagozējos arī pati lielo spoguļu priekšā, sapriecājos par skato no loga.Ļoti, ļoti, patika atmosfēra.Iesaku visiem izmeiģināt ko tik amizantu.
Kopā no katra sanāca samaksāt nedaudz pāri 5Ls.
**
"Lets protect animals!" This is the slogan of the restaurant "Apartment 19", where I was yesterday, and as you understand from slogan it was- vegetarian.Only thing that was strange for me was that this restaurant was based in apartaments.Or it was made like apartaments, but probably it was made in apartaments.It is based in 6th froor on Terbatas street in dwelling house.
      So how it looked like?We came in to the apartament and a chef/apartament owner invited us to the big room where we sat and started to look around.Everything looked so close to apartament were someone could live, but as we were the only visitors, we could talk about everything.So as we were 6 together and chef was only one, it was funny to look how he tryed to remember everything we order.And so we ordered 3 different salats and 3 different second meals.But however, later we exchanged with food, to try everything.
As we were there about 2h, i walked around and made few pictures, also i found few adorable mirrors.And in the end it all costed for one person little bit more that 5Ls (about 10$ or little bit more).


Tātad šādi izskatijās nosacīti restorāna durvis.Pieej, pazvani un tev atvērs laipna paskata īpašnieks/pavārs, kurš izskatīsies noraizējies, bet gatavs cept, vārīt un darīt visu, ko tava sirsniņa sakāros.

So this is how looked the conditionally restaurant doors.Go closer, press button and you will se a happy apartaments faces who invited you in.He will look anxious, but ready to cook for you everything you wish.

 Mūs apgaismoja šādi tādi mākslas darbi/ We were enlightened by some peaces of art
 Otrie ēdieni, 1.makaroni ar tomātu gabaliņiem (garšoja, bet nebija sālīti vispār), 2. manuprāt, tā bija biete ar kādu mērci, negaršoju, bet izskatijās labi.3.Ķirbis ar bietēm un medus mērci, diemžēl es neesmu tāda ekstrēmiste tāpēc vēlāk apmainīju savu porciju uz mazāk ekstravagantajiem makaroniem.

second meals, 1. Macarons with small peaces of tomato (it tasted good, but there wasn't enought salt), 2.In my opinion it was beetroot with some strange souce.3.Gourd with beetroot and honey souce, unfortunately i didn't liked it and that is the reason why i took macarons then.
 Salātiņi!Uhh, tie izskatās līdzīgi, bet. Pirmie no pēdējiem atšķirās ar mērci un vidējie salātiņi ir ar žāvētiem tomātiem un zemeņu mērci.Nezināju, ka salda zemeņu mērce tik labi iet ar zaļumiem.Un atkal- nekas no visa šī nebija sālīts.

Salats!Uhh, they look so similar, but no, the first one and the last one is diffirent , they only have diffirent souces.But the middle one is with strawberry souce, omg that was sooo tastyyy!! 
 Neliels noķerts kadrs ar pavāriņu/ Owner and chef
 Skats no 6.stāva, apburoši vai ne?/ view of the 6th floor, isn't it beautiful?
***

Beigu beigās secinu, ka man patika tā atsmosfēra, tikai vienīgais žēl, ka nebija gaļas.Tākā esmu pārliecināta anti veģetāriete, tad nu man bez gaļas ir bēdīgi dzīvot, bet deserts ko pasniedza pēdējā sekundē pirms iziešanas bija tā vērts, lai pārciestu visus kulināros eksperimentus.Kāds deserts?Ābolu kūka ar karameli, bet piedodiet, es aizmirsu iemūžināt to skaistumu, tākā biju pārāk pārlaimīga par kūku(Omnomnom).
Atrast vairāk informāciju varēsi šajā mājalapā- http://www.facebook.com/media

In the end i can say that i liked it all, only bad thing is that there were not meet.As i am strong anti vegetarian, i just can't survive with out it, but i was happy to get desert, that was a apple pie with caramel souce.Sorry, i didn't made picture, i was too busy eating it (haha).
For more information go here- http://www.facebook.com/media

xoxo Em.

Nav komentāru:

Nodrošina Blogger.