Nav jau runa par gaumes lietu

11:36
Latvijā parādijies pasaulslavenā vācu zīmola Rena Lange apķērbs!!(Meitenes priecājamies!)

        Vācu kompānijas Rena Lange vēsture ir teju vai gadsimtu gara. Šo zīmulo 1916.gadā Minhenē nodibināja Marta Lange, un ilgu laiku tas ražoja vienīgi sieviešu luksusa apakšveļu.Taču 1953. gadā kompānija nolēma paplašināt ražošanu un iesoļoja virsdrēbju tirgū.Tagad Rena Lange ir specializējusies pret-a-porter de luxe kolekciju ražošanā.Ar cēlo stilu, atturīgo grezniecību un lielisko kvalitāti to iecienījušas sievietes visā pasaulē. Zimola klientu vidū ir virkne pirmo lēdiju : Kodolīza Raisa, Dorisa Šrēdera, Ludmila Putina, Svetlana Medvedeva.
       Tas gan nenozīmē, ka Rena Lange apģērbs domāts vienīgi politiskās un lietišķās elitespārstāvēm.Dizainers Karstens Fīlics,  kas pavisam nesen iecelts radošā direktora amatā, zīmola estētikai pievienojis svaigas, mūsdienīgas notis, rezultātā zīmolam uzmanību pievērsuši arī gados jauni picēji. Jaunajā autumn/spring kolekcijā pamatā ir kostīmi.Tvīda audumi ar sarežģīto faktūru (sākot no plāniem un gludiem līdz apjomīgiem, gandrīz vai trīsdimensiju) tiek apvienoti ar modernajiem siluetiem 60.gadu stilā, kas ieturēts līdz sīkumiem: saīsinātas šauras bikses ar buktēm, zīmuļsvārki ar stingri noteiktu garumu- precīzi līdz celim.Par katras kolekcijas zīmīgu paģērbu tradicionāli ir eleganta melnā kleita ar baltu apkaklīti, kur terpā siluets izceļ sievietes auguma skaistumu.Katru sezonu šīs firmas apģērbs tiek intrerpritēts atšķirīgi - šoruden tam piešķirts izteikti seksīgs siluets, bet rotai izraudzīts vintāžas sirdsveida kulons.






Rena Lange apģērba kolekcijas tiek pārdotas 35 valstīs.Latvijā zimola preces nopērkamas veikalā "Kabukī" kā arī šim brendam ir atsevišķa mājaslapa , kā online shop - www.renalange-onlineshop.com
Un šī brenda mājaslapa ir šeit- http://www.renalange.com/start.php

P.S. Bildēs ir attēlota summer/spring 2013 pret-a-porter kolekcija (tākā gatavojamies vasarai!)

xoxo Em

Nav komentāru:

Nodrošina Blogger.