Nedaudz mīlestības ādā/ Little bit love in to skin

     No rīta man uzbruka dilēma- rakstīt par "Prada" vai "Elie Saab".Dievinu "Elie Saab" kleitas, kuras tā vien izskatās kā no plānas zelta kārtas taisītas princešu kleitas..Bet, tomēr tad padomāju, ka vajadzētu ko arī lietderīgāku, nedaudz ne tik sapņainu un brutālāku.Tātad- "Prada" , izmlemts.

Prada ir sapņu brends.Brends , kurā tavus sapņus un velmes iespundē metāla būrī, izķidā un jau gatavā veidā izliek uz plauktiem.Nevar ieejot Pradas veikalā neatras neko , kas nepieietu tev pie sirds.Šis brends piesauc sievietes būt "lauvas iekšpusē, ārpusē rozes", tākā meitenes, mums vajag atrast savas lauvas iekšpusē. (rawrr!) Turpinot ar šīs sezonas aktuālākajām lietām- izskatās, ka kostīmi un masīvas zelta jostas tik tiešām ir šīs sezonas "must have".Tāpēc gari nerakstīšu- skataties pašas!

     From early morning i could't decide what to write about "Prada" or "Elie Saab". I adore "Elie Saab" dresses , who looks like princes dresses from fairytails..But, however i decided to write better about "Prada", something from more brutal fairytail.So- "Prada", that is decided.

Prada is a dream brand.Brand of your dreams and aspirations, this brand makes your dream come true by some hard work and brutal hands, but in the end you can find these peaces of art in these shops.Prada says that woman needs to be "lion inside, flower outside".So girls, we need to find our wild animal inside (rawrr!).
Anyways- back to topic- this season almost all brends says that "must have" is golden belt and in style of 60's costume or dress.So, here is the summer/spring campaingn. And last collections looks!








xoxo Em.

Nav komentāru:

Nodrošina Blogger.