Sing for me some velvet song / Nodziedi man kādu samta dziesmu


Ja gribi vienā momentā uztaisīt nopietnu seju tad pameiģini sareizināt 364 x 271 (tas palīdzēs), kāpēc es to saku?Jo tieši šī kolekcija pieprasa nopietnu sejas izsteiksmi un nelielu sajūsma izspausmi, bet labāk turēt sevi rokās.Kolekcija -Pohjanheimo AW 2013.Jo tā, tak dāmaz uzvedās! Nosvērti un eleganti.Šī kolekcija atgādināja man to cik tomēr sieviete ir sievišķīga (vārdu spēles), bet to, ka mūsidenās sievietes izbēg no tās dabīgās puses- sievišķības.Kolekcija tik tiešām ir maiga, samntaina izskatā, klasiska un varbūt pat banāla pasaulei.Visi jau zin, ka krāšņums ir skaists, gribejās ko jaunu, traku, neredzētu, bet vai tad šis liek vilties mūsu ziemeļnieciskajam tempermentam?Nē, tur jau tā lieta! Ar sajūsmu noslēpto notika skate šim zīmolam @ RWF (Rīgas modes nedēļa) tad arī tika dota iespēja izbaudīt Rīdzeniecēm izbaudīt klasiku , protams, ar mūsdienu piegaršu, kura nekad,nekad, nekad nenovecos.

Nesen man draudzene pateica, ka mode ir liels riņķis , kurā viss, kas ir modē iziet vienu riņķi 40 gados.Sanāk, ka šobrīd ir modē tas, kas bija 40 gadus atpakaļ, interanti, vai ne?

***

If you want to make a serious face then try multiply 364 x 271 in head (it will help), why do I say this? Because this collection requires a serious face and a little excitement amaze, but better to keep yourself calm.Collection- Pohjanheimo AW 2013.Cause we are ladies!Confidently and elegant.This collection reminded me of that woman is feminine, but that nowdays woman escapes from its natural side-femininity.
The collection is indeed a delicate velvetly appearance, classic and maybe even banal to world.All already know that splendor is beautiful,but we wanted something new, crazy, not seened, but then is this disappointing in our northern tempermentam?No it isn't!This collection was presented @ RWF (Riga Fashion Week) and this was also given opportunity to us Rigas ladies enjoy the classics, of course, with modern overtones, which is never, never, never old!

Recently, my friend said that fashion is a big round, in which all that are in fashion go one round in 40 years.Now in fashion , the top things, is what was 40 years ago, of course with some moder taste, interesting, isn't it?











xoxo Em.

10 comments:

  1. Mūsdienu jaunās kolekcijas visai bieži ir tādas, ka atliek vien nodomāt ''kas tas par sviestu'', bet šī ir tiešām skaista:) (man visvairāk patika pēdējais mētelītis un pirmā kleita:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tieši tā, lūk, ir daži netradicionālie dizaineri (Alexander McQueen), bet tad tā ir māksla.Modi ar mākslu jaukt nedrīkst,bet diemžēl to tie dara mūsdienās..
      Mētelis tik tiešām smuks un kleita arī, man personīgi, patika viss vienādi stipri :D
      xx

      Dzēst
  2. thanks for following me!would you like to follow each other with bloglovin too?I don't see where is your following tab
    XOXO
    Adrielle
    http://dailyfashiondream.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Yess, soon i will make it (it have gone in some reason! :()
      xx

      Dzēst
  3. Very nice pictures :)
    Lovely post !


    Http://Fashioneiric.blogspot.com

    Coline ♡

    AtbildētDzēst
  4. NICE BLOG! Do you want to follow eachother?
    I WAIT FOR YOU SOON!
    so cute (:D) !!

    LOVELY KISSES FROM ROME
    Federica smartchicdietreadbooksandfly.blogspot.it

    AtbildētDzēst

Nodrošina Blogger.