Give me some air, i can't stand this!


Tātad- atkal rubrika "latvieši".
Par šo mākslinieci un talantīgo cilvēku , manuprāt, jau zin visi un visi jau paspējuši par viņu jau uzrakstīt. Kam nu kā sanācis - tas jau cits jautājums.
Es par šo cilvēku uzzināju sekojoši. Gāju gar Paviljonu (uz tērbatas ielas) iegriezos un bāc ieraudzīju šos smukumus uz letes. Piegāju kā pie Karalienes rotasslietām , stāvēju kādu minūti un tad pataustīju. "Hm, īsts" - vienīgais ko nodomāju, bija sarežģīti aptvert, ka lieta ko tik sen kāroju (p.s es nezināju ko kāroju, vienkārši meklēju ko tādu (!) , nu, ko ļoti tādu (!)). Izlēmu , ka sakrāšu naudu un iegādāšos, bet nu cenas jau , protams, ir tādas kādas tās ir. Eh, nu neko, būs vien jāstrādā.

And again topic- Latvians.
I bet that maybe few of you already know this girl. A lot of fashion bloggers here already wrote or told about her amazing collection and about her as a interesting person.
So story is kind of sily but anyways- i was walking trought the Terbatas street and i went into shop "Paviljons where i saw these beauties. "Hm, they are real?" - the only thing that i thought on that moment, however, they were just perfectly laying there and looking into my eyes.. So i fell in love with these and I decide to buy some, but they are too expensive, so i need work to buy these.

(Pati Malvīne/ Malvine itself)

Atgriežamies pie tēmas. Šo rotu radītāju sauc Malvīne Mennika, tā ir mūsu latviete, tepat dzimusi , augusi un , laikam, ar ķerusies iedvesmu (?). Kā nu man gribētos vairāk pazīt šo cilvēku un pavēstīt par tās iekšējo pasauli, bet nevaru. Tik varu palutināt jūsu actiņas un varbūt vairāk informācijas varēsiet smelties par šo kolekciju "the black swam theory" šeit un arī šeit Malvīnas mājaslapā.

Back to topic. This artist name is Malvine Mennike, she is from Latvia, that means - lived here, was born here and maybe she found inspiration here too. Anyways, i don't know much about her as a person- but I would like to found out about her more, so badly! However, you can find more information about her newest collection "the black swam theory here and here in Malvine website.










Mans mīļākais darbs- lauvas matu rota / My most loved work- lion headband









xoxo Em.

5 komentāri:

  1. really interesting! i like folk inspirations ^^

    AtbildētDzēst
  2. wow! love the items :)
    xx

    http://losaway.blogspot.com

    AtbildētDzēst
  3. Inspirational! Well done!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    AtbildētDzēst
  4. Patiik..... Loti.... Vieniigi ir taa, ka es nu ljoti maz rotaajos un lai kko nopirktu man jaabuut taadaa jociigaa mazliet virs zemes garastaavoklii, vienmer sanaak lauzt sevi, patiik un gribas, bet patiik tas visvienkaarshaakais minimaalisms no otras puses..... Iespeejams, ja buutu kkas, kas ar mani sasaistaas taa personiski, nopirktu, bet viennoziimiigi uzmesta acs uz sho visu man ir. ?...

    AtbildētDzēst

Nodrošina Blogger.