Manas pērles dzīvē un meklējumos / My pearls in life and in explore


Un atkal esmu atpakaļ ne jau, lai pavēstītu par jaunumiem modes industrijā , bet gan vienkārši, lai ieskatītos nedaudz manās iekšējās pārdomā (kuru te būs maz) un arī nedaudz manā wishlist lietās no Rīgā atrodāmajiem veikaliem un esty mājaslapas.

And again I am back not to tell you about fashion world but more about my iner world and just to tell you all about some of my though and my most wanted wishlist that I have for some while from Rigas shops and from etsy website.

Pirmā lieta manā sarakstā "kārojamo lietu" ir Zanes P. mākslas šedevri, kuri ir vienkārši satriecoši savā veinkārsībā un vienlaicīgi arī sarezģītībā. Apburoši un tā piestāv man kā personībai , ceru , ka neskanēja iedomīgi vai citādi nepareizi. 
First thing in my list is Zane P. works, her works are so easy made but so interesting and hard to understand trough everything anyways. They are so perfect to me as a person and i hope that doesn't sound stupid cause they are perfect.
 Zinot sevi es varu galvot , ka skicēšana, muļķību rakstīšana un kaut kāda čakarēšanās ir vienkārši mans. Priekš tā es katru gadu pērku vairāk vai mazāk mazus blociņus, kuri ir domāti tieši tam, bet ja neiegādājos tad diemžēl bojā iet manu grāmatu stūrīši. Tā nu šī lieta no etsy šeit, ir vienkārši must have priekš jaunā gada un arī kā daļa manas dzīves jeb elements eksistēšanai.

I know my self too good just to say that i always draw some stupid things, write poem or just do some stuff in corners of books, that is why i buy some sketchbooks for doing it and not ruining anything else, so this book from etsy here is so pretty and so usefull at once, so this is so important must have for me.
 Tagad runa par smukajām lietām. Šī stīpiņa no etsy šeit ir kā nepārspējams apģērba elements, kuru var nēsāt tā dienā tā arī ikdienā. Padarīt sevi par dienas karalieni nav nemaz tik grūti cik šķistu.Iegādāties šo kroni var šeit esty mājaslapā.

And now lets talk about beauty and beautifull stuff like this glitter crown on etsy here that anyone can wear everyday or just for party. You can make your self a queen easier that you think.
 Vel viens kronis, tik tagad tas ir no puķēm arī etsy šeit. Tā vien šķiet , ka jau visiem ir bijuši un bijušas velmes iegādāties tādu vienu, tad nu lūk arī man ir velme tādu iegādāties un kļūt par puķu meiteni.

So again some flower crown from etsy here. As you all know, they are just most wanted thing for summer but it is so hard to find some in my city so better buy it online.
 Mani aizķer kičīgas lietas, tieši kičīgas. Neko ne piebils , ne ar atņemt, ne ar pakomentēt, tik paskataties cik skaisti nadziņi! Es vienkāršii kūstu no svētlaimes, jo būtu gatava atdod visu par šādiem kaķēniem. Iegādāties tos var ar esty šeit, ieskataties ar kādi citi uzlīmīšu komplektiņi tur ir- nenožēlosiet!

I just fell in love with these when i saw these. They are so amazing and so beautifull. I would give anything to get them so this will be first thing to buy in etsy here. Look how amazing stickers you can find there more, you will be not disapointed at all.
 Te ir maz ko teikt, tik to, ka kafijas mīlētājiem jeb maniem draugiem patiktu tāda dāvana kā šie paliknīši, kurus var iegādāties šeit esty mājaslapā.

Here is not that much to say but this would be perfect present for my coffee loving friends , you can buy them here in esty.
 Mint krāsa- jau ir viens iemesls , lai iemīlētos tajās. Pēc mājaslapas izveidotāja vārdiemn es saprotu to,ka ražotāji katru pāri veido ar rokām un akurāti , profesionāli izveido un sašuj visas vīles. Tas nozīmē, ka viss ir luksus līmeņa paveikts. Cena tādam brīnumam ar nav īpaši liela (ņemot vērā iegūldīto darbu un materiālu kvalitāti) tik 100$.Iegādāties tās var šeit esty veikalā.

Mint color- one reason to fell in love with these. When i found information about these i found out that every peace of this shoes is handmade, isn't it cool? Your feets will feel special while wearing these lux level shoes that cost only 100$ and you can buy them here in etsy.
 Es tak tā mīlu kičīgas lietas (jā, jā, atkārtojos, zinu jau zinu) un arī šī kaklarota ieiet to lietu kategorijā pie lietām  bez, kurām dzīve šķīet bezjēdzīgi nodzīvota. Nopirkt šo mākslas darbu var šeit esty mājaslapā.

As i sad earlier i just love amazing thing without my life doesn't make any sense and meaning. And this thing is , is.. Just AMAZING! Like really, i want it for wearing it everyday while I live, you can buy it here in etsy shop.
Šis kurpes būtu perfekts papildinājums manam skapim, lai tik domā ko grib pasaule, bet šīs kurpes ir kā daļa no manas gaumes,iegribas un pasaules vērtību atspūlga. Perfekti feministiski un prognozējami. Tās var iegādāties šeit esty veikalā.

This shoes is more than elegant and perfect, they are for girls that know they'r right and they'r game rules. The most amazing shoes on planet.You can buy it here at esty.

Nesaktie ka šī nav perfekta lieta. Aksesuārs katrai dienai, tā nu tas ir. Tik nepārspīlēsim ar apģērbu un tā var iet kaut vai uz kafūzīti ar savām draudzenēm vai uz randiņu ar kādu puisi, tik skaties- neaizbiedē ar savu skaistumu. Iegādāties šīs mazās cocktail hats var šeit esty mājaslapā.

These cocktail hats are elegant and really shows how beautifull is woman. It is perfect for everyday if you are carefull with outfit and perfect for evening if you choose more classic dress than at everyday/ You can buy these here at esty.
 Grāmata, kuras nosaukums jau ir gana skanīgs, lai to neiegādatos. Iegādājama Valters un Rapa veikalā.
"Whatever you think, think different", book that title is enough to want buy it. You can buy it at my local shoo "Valters un Rapa".
Tas pats stāsts, kas ar iepriekšējo grāmatu, nopērkama tik vien nosaukuma pēc.
The same story as the book before, it is worth to buy because of the title "The women who run with wolfs" 

 Dažas dienas atpakaļ es devos uz māsas izlaudumu, kurš notika biedrību namā un uz to saskrēja paparazīī , yeahh, jo es tak esmu tik slavena! Jā, jā, īstenībā , jo manas māsas klasē mācijās Ralfs Eilands un es iekļūvu kasjauns.lv mājaslapas foto , mani var viegli redzēt, jo esmu sarkanajā kleitā ar melnām kurpēm, jā, jā. Redzat jau redzam.
Few days ago i was at my sisters prom day, that was so fun! So many paparazi came and they started making photos of me cause i am soo famous! Haha, no I am not. In my sister class were going a guy- Ralf Eiland, he was singing in Eurovision in band PER so he was the reason why everyone came and made pictures. Also i were in one of these pictures, as you can see i am in red dress with black platform heels. I hope you can see me there.
 Tā es biju saposusies uz māsas izlaidumu, neražiņa, laikam, izskatījos svinīgāk par dažām absolventēm, bet ko nu darīt, kaut kad tak vajag izbaudīt make up mākslu.
So i dressed up with Ralf Louren dress and Charles & Kate shoes and bag made by my friend. I looked more like i was ending school than few of people that was actually ending it, haha.

xoxo Em.

5 komentāri:

  1. Jā, es tieši gribēju teikt, atrast sarkano lūpukrāsu citai ir mūža uzdevums, Tev sanāca perfekti! Pēdējie divi attēli - skaistule! Tur viss ir super, gan Tu, gan meikaps, gan drēbes un pat fons!! Prieks! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai, liels paldies! Vienkārši nav vārdu, patiešām patīkami!
      Pirms izveidoju šo blogu gribēju veidot make up blogu (jo tā ir mana aizraušanās, sēžu pie youtube un māķējos pie jauniem make up stundām, haha), bet liktenis mani noveda līdz šādam blogam :))

      Dzēst
  2. Amazing pics sweetie! Well done!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    AtbildētDzēst

Nodrošina Blogger.