Burning desire

23:50

Beidzot arī es atradu laiku padalīties ar šādiem tādiem modes jaunumiem, vai tiešāk, ar jau labi pastāvējušajām un laiku atpakaļ izveidotajām lietām, bet tas jau nemaina to faktu, ka tas vel joprojām ir pieprasīts un aktuāls. Tik tiešām, nemaina. Pirmā lieta par ko man vienkārši ir jāpastāsta ir organisko minerālu un dažādu dabā atrodamu brīnumu aksesuāru kolekcija Unearthed (laikam tūlkojās "Ne zemesīgs").Un tomēr šī kolekcija ir slimīgi absolūti un nepārspējami satriecoša. Kā var palaist gredzenu ar paslēptu zilo rubīnu zem zilā topāza? Šī kolekcija ir iegādājama tās mājaslapā, iesaku visiem ielūkoties.

And now i found some moment to post things that i think is enought inspiring and that is lately in style in high fashion world, but it is quite old trend but still- better older.The first thing to tell about is jewellery collection Unheated. The most amazing jewellery collection i have ever seen.The organic gemstones with dimonds and rubins together just rock it all , gilrs! You can buy these or look more for this collection in theyr website here.




 Otrā lieta, kura ir mana vasaras tendence ir "pučku" veidu frizūras, jeb zemās nevīžīgās copes. Visām meitenēm, es zvēru, piestāvētu šāda tipa frizūra, tik vien paskataties kādās variācijās tās ir iespējams izveidot, nevīžīgas, kārtīgas, lielas, mazas. Viss, uz priekšu!

Secondly, these low hair buns are just out of the runway. They are just way to elegant, chick, sexy and you can even wear them with anything- evening, party, everyday. Easy and fast. This is just my summer must have for everyday. Go on with it!







(pictures honestly wtf, tumblr.)
xoxo Em.

1 komentārs:

Nodrošina Blogger.