POW!


Sveiki čabulīši! Šī nedēļa paies gatavojoties morāli un fiziski septembrim. Daudziem tā ir jaunā sezona jeb jaunās "svaigās" neizlietotās dzīves sākums vai arī vienkārši mācību gada sākums. Man personīgi, tā ir jaunā dzīve, jaunās dzīves sākums, kuru nevar nenovērtēt. Gatavojoties tam esmu pārskatījusi visu savu skapi un secinājusi, ka ir lietas no kurām jātiek vaļā (tāpēc es piedalos Andele Mandele Grand 12. septembrī, gaidu ciemos! Un arī Bazaar rīkotajā drēbju tirdziņā Olimpiskajā centrā 29. augustā!) un vel jāpiebilst, ka es secināju, ka man pietrūksts odziņu. Ir krelles, aksesuāri, bet nav TO! Jā, TO!Un tāpēc jāver vaļā savas kastes ar materiāliem un lietām un jāķerās radošām darbībām.

Hello my sweethearts! This week is full of work and prepering to school. That is almost the same as prepering to september, cause with september it will get colder here, here you go autumn! However, i tryed to understand what the hell is in my wardrobe, and guess what? I got too much things from diferent styles, i get so comfused! So there will be some cleaning up, deleting things from my life. I want to be between elegance and crazy funky punky Tavi's style. Maybe some of you already know her, but she is my life idol, my love and my treasure. Khm, also by checking up my wardrobe i understood that i don't have much accsessories. Damn, the most important thing- i don't have. So now i am crafting everyday and making more and more pretty stuff, just to be ready for school and my new life. 


 Sākumam varu piebilst, ka šādus brīnumus, ko nēsā Agnese Kleina nevar nopirkt daudz kur. Varbūt, pat nevar nopirkt nekur Rīgā, manuprāt, ka nevar. Tāpēc arī tas ir iemesls manai velmei uztaisīt pašai savu pompom stīpiņu.Īsumā, kādu pusgadu atpakaļ redzēju šo stīpiņu viņas blogā un iemīlējos. Vel nebiju tik pārdroša, iedvesmota un apņēmības pilna, bet tagad esmu. Kā sakās - jauna dzīve, jauni mērķi! Viss kas bija vajadzīgs ir dzijas (krāsainas), stīpiņa un pva līme, lai visu savienotu, jeb manus bumbuļus pielīmētu klāt pamatnei. Esmu iemīlējusies šajos pomponos, drīzumā man būs vel citi aksesuāri ar pomponiem, visos veidos un variācijās! Mana jaunā atkarība!

(Agnese Kleina wearing her Pompom headband by ASOS x Piers Atkinsons)

At the beginning i should say- it is summer ending, so it is beginning of new whole start! So by that i mean, diy is the perfect for me right now. And guess what, i am into pompom stuff. I just fell in love with them, they are so pretty, fluffy, girly and cute at the same time! I just should show you the way they look as a headband. For this project my inspiration was Latvian fashion blogger Agnese Kleina and her pompom headband. Love it! So soon (i just know, that it will be soon) i am making more and more pompom accsessories. Like small pompom headband, big one with beads and etc. 

(me wearing my own pompom headband)


Uztaisi arī savu pomponu!/ Make your own pom pom !

xoxo Em.

12 comments:

  1. Wow!
    Looks so cute! :D
    <3
    Gosia
    http://pearlinfashion.blogspot.co.at/2013/08/still-summer-in-sicily.html

    AtbildētDzēst
  2. Lieliski sanākuši tev bumbuļi!:) Man arī šī stīpiņa ļoti simpatizē, bet jāatzīstas, ka tomēr laikam nevarētu saņemties to uzlkit galvā ārpus mājām, nu katrā ziņā ne ikdienā, kā Agnese, bet forši ka tu arī esi tik drosmīga un valkāsi to!:)

    p.s. Ļoti patīk tā saulespuķu glezna, kas fonā!!

    Anete,
    FIF

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Drosmi nevajag, vajag apņēmību un ticību sev. Kā nekā mēs latvieši esam sasaldēta tauta, mums viss košais un jaunais ir tik svešs. Tas ir bēdīgi, bet kopīgiem spēkiem (kā to dara QooQoo, Utha, Olga) MĒS varam panākt to, lai arī tautā sāk parādīties tie raibu raibie cilvēki, kuriem IR iedvesma, IR potenciāls, bet kuri vienkārši baidās.
      Es ilgi pēc uztaisīšanas domāju "nu ko Emīlija, esi laimīga? Tagad tu nevarēsi to nekur uzvlikt!" Bet nē, saņēmos un jau uzvilku, bija neparasti, bet ko padarīsi, vai ne? :)

      p.s glezniņa pirkta Mākslas Akadēmijas studentu Jarmarkā! Iesaku turp ar iemest aci :)

      xx

      Dzēst
  3. Oh it's so lovely! What a great crafting idea!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Thanks Marie! It is great idea, i wonder why i haven't got it earlier! :D

      Dzēst
  4. Such a great DIY, looks fun to make !
    Thanks for your comment but I didn't know my pictures had this bad of a quality. I think our cameras are similar and it still looks good :-)

    http://colorfullightning.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Thanks! Yes,it was really fun to make.
      No that depends on everyones camera, but really, i guess your blog is still amazing! :)

      Dzēst
  5. Ļoti skaista ideja! Un realizēji to brīnišķīgi, ļoti koši, skaisti un krāsaini! :)

    callmemaddie.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies! Pašai prieks par to, ka labi tā sanāca, domāju, ka sanāks daudz sliktāk.

      Dzēst
  6. i LOVE pompoms! i wanted to put some on a white jumper, but they also look pretty on a headband!
    you look beautiful with it <3

    pigeongray.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. AW thank you sweetheart! That is amazing idea! I must doo it too! And say, that it was your idea too <3 kisses sweety!

      Dzēst

Nodrošina Blogger.