Mana zvaigzne / My star


Mode ir ne tikai tas ko tu velc, bet arī tas kā tu akcentē savu izskatu. Vienmēr dievināju detaļas, detaļas ir māte visam, kā google ir māte internetam. Vai otrādāk? Īsumā, šodien ieskats būs manā pagaidām "must have" aksesuāru sarakstā. Tomēr, par spīti šim visam, es gribētu vel piebilst "ko jūs mīļie domājat par mana bloga izskatu? Jauks , vai ne?" Un atpakaļ pie temata- šī kolekcija Lulu Frost izveidoja, nu jūs sapratāt kas. Konkrētā kolekcija, no kuras esmu starā, ir saistīta ar šī zīmola gada dienu un tāpēc tajā ir jaušama klasicisma un vintage piegaršā, melanholisms un roķīgums. Īsumā, viss ko mūsu latviešu dvēselē tā prasijās šājā rudenī.

In fashion the main idea can be what you wear as a basic and what you wear as a details. I always loved details and how people come to this. Like, how they get detailed look, with a lot of elements and points. However, today i have to ask - what do you think of new blog look? I just love it, maybe soon will change little bit more. Back to topic- today i wanted to share with you with amazing jewelery collection from Lulu Frost. This collection have all the stuff together- the classic , rocky, vintage and elegant way of look. They all are amazin' i can't decide witch one i love more. Exactly what latvian soul was searching for autumn!















 xoxo Em.

5 komentāri:

  1. Nu jāpiekrīt, šīs rotas ir ideālas, tajās apvienots viss labākais!!:)
    Bloga izskats arī ļoti patīk, it sevišķi About me daļa!Starp citu iepriekšējais virsraksta noformējums arī bija super!!

    Anete,
    FIF

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, man patiešām prieks, ka bloga izskārtojums kļūst mājīgāks, patīkamāks.
      Un šīs rotas, ja ir īsta interese, ir iegādājamas arī Latvijā stockmann veikalā pēc speciāla pasūtījuma :)

      Dzēst
  2. Love your blog! Wanna follow each other on GFC and Bloglovin? it would be very nice. just let me know and I'll follow you back asap! :D

    AtbildētDzēst
  3. Amazing jewelry, love the last one!!! Thanks for visiting my blog, follow you via Gfc, bloglovin and Facebook;)
    xoxo
    http://www.maman-modeuse.com

    AtbildētDzēst

Nodrošina Blogger.