GOLD DIGGER

      Zelts lielos daudzumos un sudrabs, protams, nav nekas diži slikts, bet vai tad izskatīsies gaumīgi  apkārties ar zeltu un visām rotām un iet pa ielu?Konkretizēšu- runa nav par iešanu saviesīgos pasākumos kā "Oskars" vai mūsu Latvijas "Latvijas mūzikas gada balvas" utt., bet gan par ikdienas iziešanu uz darbu, uz skolu, uz parku ar suni, uz veikalu un uz kino (kaut vai). Runa varētu šajā rakstā arī iet par mūsu stipro dzimumu, kuram arī patīk rotāties ar akmeņiem un zelta standziņām, bet tomēr atgriežos pie sava teiktā- vai tad smuki būtu apkārties ar visu mājā atrasto dārgmetālu un iet pastaigā?Domāju , ka nē.
       Un tāpēc Jūsu uzmanībai piedāvāju Loren Stewart izsmalcināto aksesuāru kolekciju, kuru ir iespējams arī iegādāties internetā!Tākā (prieks, prieks, prieks!). Jā, Briti prot taisīt aksesuārus un to ir pierādījušas vairākas dārgmetālu brendu firmas kā Chopard, Graff utt., bet runa ir konkrēti par minimalistiski futuristisko Loren Stewart un tā izsmalcināto kolekciju.

    P.S Es parūpējos un pieliku cenas pie bildēm , lai Jūs apzinātos šo šedevru cenu (kā nekā, jau jāsāk pierast pie tālās un nesasniedzamās , dažiem, modes pasaules cenām un to vērtībām)








   Tātad, vaitad noslēgta minimalstiska noskaņa Tavā garderobē nespēs iedzīvoties?Viens tāds smukumiņš dienā ir viss, lai justos -

  • Izmalcināti;
  • Eleganti;
  • Saskanīgi un pārliecināti, ka neesi nekur pārspīlējis ar savu bagātīgumu;
  • Interesanti un neparasti (jo, Jā, arī noslēgtība un skopums aksesuāros padara Tavu tēlu nepārspējamu,jo kā nekā modē ir minimalisms,kas pats no sevis nozīmē "minimālu apdruku un fasonu lietas ar neuzkrītošu izskatu").
     Un šeit Tu vari arī iegādāties šos skaistumus un apskatīt citus zelta, dimanta, safīru, baltā zelta un sudraba istrādājumus- http://www.barneys.com (neliela piebilde par šo mājaslapu- Tātad, šī mājaslapa ir viena no slavenākajam tiešsaites brendu "pārdevējiem".Viņi tieši piedāvā apģērbu no podiumiem un modes namu plauktiem, kur tie neatvērti stāv gaidot savu saimnieci un savas mājas. Kā arī šajā mājaslapā spēsi atrast jauno kolekciju darbus, kuri ir speciāli piedāvāti izsolei tieši šajā mājaslapā un nekur citur Tu tās drēbes vai konkrētus aksesuārus neatradīsi)

   Un mans iedvesmas avots šim rakstam ir radies pateicoties šai "apburoši" vulgārajai dziesmai, kura nezin kāpēc man patīk un, kuru ieteiktu noklausīties arī Tev.- 

 Kanye West- Gold Digger ft. Jamie Foxx


xoxo Em

Nav komentāru:

Nodrošina Blogger.