RIGA FASHION WEEK

01:59
"Jaunā dizainere Katja Šehurina ir ieguvusi «Haut-couture» specializāciju prestižajā modes mākslas skolā ESMOD, Francijā. Viņa ir ieguvusi pieredzi modes biznesā strādājot par asistenti tādiem Eiropā pazīstamiem modes māksliniekiem kā Nicolas Faffiotte un David Purves. Atgriezusies dzimtenē viņa tūdaļ sāka sava brenda «Katyakatyashehurina» izveidi. Iesaku palasīt šo blogu http://new.shehurina.com/ un apskatīties kopā Katjas kolekciju Riga Fashion Week ietvaros." teksts no šejienes

        Kā piebildi personīgi no sevis, es atzīstu, ka Katjas Šehurinas kolekcija bija pati iespaidīgākā, jo viņa bija sarežģīta un tajā pašā momentā elementāra un šis šiks un elegance aizrāva manu elpu no pirmā acu skatiena.Tās mežģīnes un netik sarežģītais piegriezums un krāsas kā koši sarkanais luksafors līdz baltajam līgavas tonim. Kolekcija ļauj mums agriezties netik senajos 20. gados, jeb kara laikā, kad izsmalcinātību sāka aizstāt ar sarežģītību un tērpa pašu struktūru.Perfekti un smalki.
   Laikam vēlu teikt, ka esmu nedaudz iekavējusies ar visu modes padarīšanu Rīgā , kuru visi rīdzenieki godbijigi sauca par Rīgas modes nedēļu.Vai mums ir ko izrādīt un parādīt un ar ko lepoties?Ir, un vel kā! Mūsu uzlecošās zvaigznītes QooQoo , Narciss, One wolf ,SockBox, David's, Gints Bude, MAREUNROL'S, BeCarousell.

   Lai jums vieglāk iefiltrētos sapratnē cik unikālus stilus piedāvā dotās Latviešu vadošās modes firmas tad lūk es jums pametīšu dažas mājas lapas:

QooQoo- http://qooqoo.lv/
One Wolf - http://www.onewolf.lv/firstpage.php
Narciss - http://narciss.eu/

xoxo Em

Nav komentāru:

Nodrošina Blogger.