Rīga dimd, Rīga dimd, kas to Rīgu dimdināja?

      Pavisam nesen man sanāca atzīmēt savu dzimšanas dienu un kā dāvanu no savas draudzenes es saņēmu brīnišķīgu kreklu "RĪGA" un šodien es vēlētos jūs pastumt un iedvesmot iegādāties šo kreklu vai kādu preci no šī brenda "Miesai" nevis tāpēc, lai šis brends nopelnītu naudu, bet gan tāpēc, ka tam ir savs stāsts, kura doma ir ļoti skaista.
      Pašus kreklus un to koncepciju izdomāja brends "Miesa" kā jau pirms tam minēju.Doma šiem krekliem bija vienkārša- izaudzināt mūsos patriotismu un to, ka tādas lietas nēsājamas nevis aiz "krutuma" , bet aiz lepnuma par to, ka biji Rīgā, par to, ka esi tās daļiņa.
      Brends piedāvā netikai kreklus visiem dzimumiem un vecumiem, bet arī pūlksteņus un  iepirkšanās somas, kā arī daudz ko citu.Galvenais aspekts un tā odziņa slēpjās apdrukā.Tieši vārda "Rīga" izcelšanas metode un tā īpatnējais izskats vilina domāt, ka šis krekls ir kā vērts.







"Rīga pieder mums visiem kopā. Mājās, ikdienas darbos, uz ielas, parkā vai otrā pasaules malā. Katrs no mums veido Rīgu soli pa solim labāku. Šeit ir neliela daļa no mūsu pilsētas. "
/RĪGA MAJASLAPA/


     Iegūstot pamazām Rīdzenieku un vispasaules iedzīvotāju sirdis, šis brends izlēma arī uztaisīt kopēju mājaslapu, kuras doma ir ievietot "sevi ar šo kreklu esot jebkur pasaulē". Un to var izdarīt tieši šajā mājaslapā, kura var arī vienlaicīgi papriecāties par čaklajiem pasaulē aizklīdušajiem latviešiem un ārzemniekiem, kuri arī grib pabūt daļiņā mūsu pilsētas- http://rigashirts.com/

p.s Ja pēkšņi (tomēr!) izlem nopirkt vai, tiešak sakot, iegādaties šo kreklu , tad to tu varēsi izdarīt šajā mājaslapā,kurā atrodami ir arī citi pārdošanai priekšmeti- http://www.miesai.com/

p.s.s. Apsveicu jūs visus ar 1. martu! Ziema ir beigusies, sākusies ir jauna sezona- pavasaris!

xoxo Em

2 komentāri:

Nodrošina Blogger.