Sākums/Begining

No šodienas es izlēmu beidzot saņemties un uzsākt rakstīt savu blogu divās valodās, jebšu- angļu valodā un latviešu valodā.Domāju, ka tas būs sarežģīti, kaut arī manas angļu valodas prasmes nav nemaz tik sliktas, bet nu tūlkošanas ziņā es vienmēr apmulstu rakstot ko divās valodās.

Atgriežoties pie šodienas temata, varētu piebilst, ka ārā beidzot ir pamanāmi silti, ne tikai uzmetot acis brīnišķīgajam laikam ,bet arī dziļi dvēselē un tīri no fiziskās puses- var beidzot sajust to siltumiņu.Maz, bet var. Un ko tas nozīmē?Jā, tikai to,ka sākās sezona, kurā mūsu prioritāte būs labi vai pat satriecoši izskatīties nevis saģērbties tā, lai būtu silti un nesaslimtu.Tātad secinam- nekādas cepures, nekādas slāņainās drēbes , kurās cilvēki izskatās pēc vairāku slāņu sīpoliem, kā arī nekādas biezās ziemas pufaikas un tā tālāk.
Sāksim ar ko pavasarīgāku , jeb ar matu aksesuāriem.ES VIENKĀRŠI dievinu matu rotas, kuri izveidoti no puķēm, es nespēju vienaldzīgi uz tādiem šedevriem skatīties.
Lūk tad uz ko es uzdūros etsy.com vietnē (jā, jau kuro reizi tur apmaldījos), bet tomēr iznākums šim bija ļoti labs. Tādas, khm, labas lietas atradu, kuras es varētu interpritēt savās variācijās.

From today i decided to begin write my blog in two languages, that is - latvian an english languages.I thought that it will be kind of dificult, even knowing that my english skills are not so bad as i thought some time ago, but i just get confused when i am translating some text from one to another language.

In return to todays topic, to add, outside is finally warm, not only when you look at the weather (i mean, sun and blue sky), but i can even feel the warm with my feelings, like i really get warm outside in my clothes!It is not so warm as i can wish, but at least.And what does that mean? Yes, only that, that season have began now we at least will have chance to wear what we want, not like in winter when we wore some layers of clothes to not get sick or cold.And no more winter coats and etc.
Lets begin with something for spring, and with hair accessories.I just can't don't ADORE hairs accessories, who is made with flowers, i can't look to indifferent to this masterpieces.
And there you go, i found this on etsy.com webpage (yes, again i got lost there), but even result for this is just too good. So i found, khm, some great stuff that i could do my self that i am able to interpret in my variations.








Tākā, tu vari tos iegādāties šajā mājaslapā, kurā tie īstenībā nav nemaz tik dārgi, kādi tie man šķita, tikai no 20$ līdz 50$ (10-25 Ls) - http://www.etsy.com/shop/kisforkani
BET, mēs neizslēgsim iespējamību tos izveidot arī pašiem, kā piemēram Timarī var iegādāties puķes un stīpiņu jau arī atradīsiet un nedaudz izdomas un līmi, un vualā- projekts neizmaksās vairāk kā 5 Ls
(kaut kur 10$), tākā video, kuri ir pielikti beigās dos kādu sajēgu, kā tas vispār darās /veiksmi xx!

So you can buy these in this website, and for my surprise they are not so expensive, only 20$ to 50$
 (that is 10-25 Ls) - http://www.etsy.com/shop/kisforkani
BUT,we can't avoid the possibility to 'do it yourself', you can buy in Timari flowers and headband in any local store.And more you will need some inspiration and glue and vuala!- so project will not cost more that
5 Ls (some 10$) , so i add some tutorials, which will give you some notion how does that all works
/good luck xx!



xoxo Em.

Nav komentāru:

Nodrošina Blogger.