Dimanti modē / Dimonds in fashion


Es Jums solīju iedziļināties šī zīmola kolekcijā un ļaut arī Jums palūkot uz to no citas puses jeb no mākslas kā vērtības.Spāņu zīmols Delpozo ne tik vecs jeb var teikt , ka vienaudži ar Anna Led vai Narciss, bet tomēr, jau iekaro augstāko modi ar savu avanagardu kopā ar eleganci. Skaisti, bet tomēr šīs lietas , manuprāt, ietu vairāk pie sirds latvju meitām nekā pirms tam nosauktie zīmoli manā blogā šeit , šeit un arī šeit.

As i promised i made this post to look closer to new Spanish brand Delpozo.This brand is crazy elegant with avangard looking big pelump and round skirts and bright colors. This brand is the same age as latvian brands Anna Led or Narciss,  but however, this brend became famous faster and more than my country brands. Anyways, this brand is more likefull than these that i was writing ealier in my blog here, here and here.














xoxo Em.

4 komentāri:

  1. Paldies Tev, Emīlij, par jauko komentāru manā blogā, ir neizsakāmi patīkami lasīt, ka lasi manu blogu (vienmēr kaut kā sakautrējos, ja kādam patiešām patīk mans blogs, nekad neesmu uzskatījusi, ka tas ir kas vairāk par manām muļķīgajām domām! :D ).
    Un nemaz nedomā, ka nesekošu tev (man liekas, ka jau to daru!) pielikšu pie grāmatzīmēm un palasīšu kad būs laiciņš. :)
    Mums latviešiem taču jāturās kopā, vai ne? :)

    callmemaddie.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas ir negaidīti!
      Godīgi, jā. Tāpēc, ka nu, khm. Daudz maz zinu visus labos un populāros latviešu blogerus un Tu esi pirmā, kas atbild uz komentāru (iekšēji nokliedzos "wow") , bet tomēr, liels jo liels paldies! Nezinu, tikko vel domāju - "eh, nevienam nepatīk mans blogs kā redzams" un te pēkšņi Tu ar savu komentāru.
      Jā, latvietēm ir jāturās kopā, jo jau mūs ir kļuvis pamaz.
      xx

      Dzēst
  2. So beautiful the one with the flowers!

    http://myfashionbreak.blogspot.com.es/

    AtbildētDzēst
  3. Ohmygod this is all just so beautifully fitted and perfect. It's overall just perfect

    AtbildētDzēst

Nodrošina Blogger.