Vai, laikam izlija krāsas / Whoops, i think colors leaked out

Sākoties vasarai visi modes zinātāji un arī, laikam, tai īpaši nesekotāji zin, ka sākās kruiza sezonas. Dīvaini, bet fakts, ka tieši askētisms un minimalisms šosezon gozēsies kā pamat princips stilīgām vakariņām un pastaigām gar jūru. Tā lūk arī MaxMara parūpējās par šīs kolekcijas pilnvertīgo un detalizēto ideju jebšu šī kolekcija ir kā viens liels krāsains sprādziens kopā ar minimalistiska paskata drēbes gabaliem. 
Vienīgais ko varētu piebilst ir satriecošā paskata cepures un ideja par kažoka iestrādāšānu plānās jakās , kreklos un kleitās. Šīs naģenes ir mans Must have šobrīd.

This is not a secret that when summer comes , comes cruise/ resort collections too. So I decided to look closer to great minimalistic and ascetic brand called MaxMara. This season they decided to use fur in bright colors with thin and breezy fabric in bright colors too. The main idea was simple- everything simple is beautifull. Totally agree.Sporty and elegant, that is what everyone see in this collection , but silk, think cotton and wool makes it look just simply perfect for summer days in some resort or  day in yacht. However, I just fell in love with idea with fur (i will try make some diy about this) and also with hats. They are just too perfect, they are my new must have.







*Bildes apstrādātas no vogue.com/ Pictures remade from vogue.com

p.s. Tākā drīzumā google + taisās ciet, lūdzu, jūs sekot manam blogam caur bloglovin' , lai mums nezustu saite!

p.s. As in august google + is shuting down (sad news!) , i wanted to ask you to follow me with bloglovin' , just to not lose our connection now! 


xoxo Em.

5 komentāri:

  1. Man patīk tas mētelītis pirmajā bildē pa labi, vēl patīk zilā krāsa, bet modeļi gan nav priekš manis, es izskatītos pēc kluča! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. haha, tas tiesa! Jābūt sērkociņam vai ar apjomīgām formām, lai kas tāds piestāvētu! Tomēr- koptēls jau vienmēr (ja ņemt šīs lietas detalizēt) var iznākt ļoti pat interesants!

      Dzēst
  2. Great pictures! So inspiring :)

    Would you like to follow eachother?
    velvetpencil.blogspot.com

    AtbildētDzēst
  3. love it! :)
    +follow?:)
    www.tanecznedusze.blogspot.com

    AtbildētDzēst
  4. Great post :)
    Summer giveaway on my blog, check it out :)

    xx Sofie

    Your Princess is in Another Castle

    AtbildētDzēst

Nodrošina Blogger.