Es dodu priekšroku šai versijai / I kind of prefer this version


Es nekad neizprotu savu gaumi uz lietām. Tā vienu mirkli mani velk uz trakām un košām mantām, tad pēkšņi uz maigajām baroka stila kleitām un beigu beigās uz puicisko stila apģērbu. Pagaidām manā dzīvē ir ieviesusies paliela patika pret visu vintage jeb vienkārši pret lietām, kuras vai nu ir vecas , bet dievīgi skaistas, vai arī izskatās pēc tā laikmeta mantām. Tāpēc savu skapi es izlēmu papildināt vienkārši ar aksesuāriem (priekš sākuma). Tad te būs arī neliels DIY* (*uztaisi to pati). Auskari ir Tiffany&co stila atveidojums, kurš ir ļoti raksturīgs 1920 gadu stilam.

I never understood my style taste. One moment i love crazy bright stuff, with tonns of kawaii jewelery, later i fall in love with boyfriend style (big jeans, hoodies and etc) so now i have time when i just adore everything vintage. It can be real vintage, but it can be even vintage looking things. I love stuff from 19's- 20's century and of course from 20's to 21's century (only until 1980). So I decided for begining make some jewelery in style of 1920's tiffany&co.

tiffany &co style earings

Sākumam jāpiebilst, ka auskari veidoti no pogām. Iegādāties tās var jebkurā veikalā tik jāskatās cenas (savas es pirku pa atlaidi)./ In begining i must say that earings are made from buttons, so everything you need to do is just to choose best you like in any local craft shop.

Tad noņem ar šķērēm vai knaidlēm caurimus piešūšanai/ Then take off holes for sewing on in the back of the buttons.
Tad līmē klāt auskaru detaļas / Then glue on details for earings
Atstāj kādu laiciņu izžūšanai/ Let them dry
Un gatavs! Auskari kā veikalā pirkti! / And ready! Your earings is like in shop bought!

Turpinot ieskatu vintage lietās, es atradu manu wishlist no ebay, kuru es vēlētos ar kādu dienu iegādāties. Kā nekā- ikdienā vajag arī kādu daļu elegances.

Next i want to tell that i found my vintage stuff wishlist on ebay. However- everyone need some elegance in everyday.
Tapetes / wallpaper
Aukari, gredzeni un broša komplekts no tālajiem 30tajiem / Complect of earings , brooch and rings from far 30's

Kurpes, kurās nevar iemīlēties no tālajiem 20tajiem perfetā stāvoklī (sieviešu)/ Shoes, that is hard to not fell in love with these beauties. From 20's in perfect condition (for woman).

Turpinam ieskatu aksesuāros. Skaistas mini rotas no neīstiem metāliem un akmeņiem, īsumā- ikdienā nēsājamās lietas. / Amazing jewelery from fake stones and metal, but that means that it is for everyday warings, pretty trought.
Broša- must have/ This brooche is just amazing and must have top 1#





xoxo Em.

5 komentāri:

  1. i change my clothing style every year a little bit and i think it isn't anything wrong ^^
    it's good to have many interests!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. That is so awesome~!
      I just think that later when you have a lot of your exstyle clothes, that makes harder to make new outfit for now (with your new style).

      Dzēst
  2. Man patīk tās kleitas, es labprāt gribētu, lai tādas ir modē, absolūti mans!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tās ir absolūti jebkuras sievietes cienīgas!
      Tik vien iedomāties pietiek kā paceltos sievietes cena un vērtība mūsdienās ja būtu tās morāles, gaume dzīvot un pārējais!

      Dzēst
  3. Very interesting post sweetie!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    AtbildētDzēst

Nodrošina Blogger.