Etro, beigas/Etro, the end

     Atgriežoties modes pasaulē esmu pamanījusi, ka uz Rīgas ielām parādijās Etro veikala reklāmas.Nu un ziņkāres pārņemta izlēmu palūkot tad, kas tad ir šis brends un ko tas no sevis var piedāvāt ziemeļnieciskā rakstura latvietēm.
    Tātad- Etro ir Itāļu izcelsmes brends, kurš ar savu bohēmisko raksturu un krāsainajiem printiem ir iekarojis vairākus modes pasaules izpratējus.Modes nams ir dibināts nesen , tikai jēl 1968. gadā un ir jau ieguvusi luksa- markas zīmolu.Sieviešu kolekcijas pārvalda Etro pirmā dibinātāja Gimmo Etro meita Veronica, bet vīriešu kolekciju pārvalda tā dēls Keans.

     Begining writing again about fashion world, i started to notice on Riga streets comercials about Etro shop.And also i decided to look up about this brend and what can offer this brend to north latvian people.
     So Etro is Italian brend, and it have some bohemian taste with prints and colorful parts of clothes. The fashion hause was based in 1968 and it some while later got luxury.Womens collections are made by Etro first designers Gimmo Etro doughter Veronica, but mens collections are made by his son Kean.








    Cenas svārstās no 200$ līdz 3000$, protas, dažas luksusa preces varētu arī gadīties dārgākas.
Šo iegādāties var šajā mājaslapā-www.etro.com/en_lv/ un Etro preces ir arī iegādājamas arī Latvijā!

    Prices is between 200$ to 3000$, of course, luxury goods can be more more exspensive.Also you can buy these here- www.etro.com/en_lv/, and Etro goods is also possible to buy in Latvia!



xoxo Em.


Nav komentāru:

Nodrošina Blogger.