kā vienīgā alternatīva Francijas gaumē

       DIEVINU,jā, es patiešām dievinu šo brendu! Es nevarētu pateikt kādu citu vārdu ar, kuru varētu apraksturot manas jūtas pret šo brendu.Dior ir ne tikai izsmalcināts brens, kurā katra lieta ir pilna ar savu sievišķīgumu un izsmalcinātību, bet arī melaharmonisks un tiešs mākslas darbs, kuru tā vien gribās uzvilkt virsū.Nekā lieka, nekā ko pielikt, nekā ko atņemt!

Dior ikonas (kleitas fasons un žakete)

"Franči tik tiešām prot šūt" - mana šī mēneša (pagaidām pirmā) atziņa. Jo Dior, izturēja visus šos gadus neatkāpjoties no saviem principiem un stila (kurā ir sava odziņa) un gadu gaitā tā arī iesala mūžīgajos 60's un 40's mijā, kur vel jo projām sieviete ir dieviete un tās tēls ir neatvairāms un apburoš.Kura tik ar vienu savu grāciju un izsmalcinātu kleitu iekaro Parīzes ielas.







      Bildes tika uzņemtas (pagaidām "svaigākajā") Dior spring/summer 2013 haute couture kolekcijas prezentācijā Parīzes modes nedēļā (kura notika februāra beigās , atvainojiet, precīzu datumu nepateikšu), bet, ja sekojāt jaunumiem , tad bija jau ziņots manā blogā tieši par Parīzes fashion week un vēlāk par London fashion week.Tākā, pagaidām mēs vienkārši ieejam dziļāk šajā interesantajā modes cuture pasaulē.Vairāk bildes no šīs kolekcijas būs atrodamas šeit- http://www.dior.com/couture
Kā arī vari apskatīt "ready to wear" kolekciju ,kuru var nopirkt arī veikalos (tikai un vienīgi Dior veikalos, kuri ir specializēti uz drēbēm) - http://www.dior.com/readytowear
Kā arī vienkārši Dior mājaslapa- http://www.dior.com/home/en_gb/ , kur "pamielot" savu dvēseli un arī acis.Tā vien uzlabojās noskaņojums skatoties uz šiem brīnumiem.

xoxo Em.

Nav komentāru:

Nodrošina Blogger.