Kaisle, kura neatstāja aiz sevis nekā

09:43
        Un velreiz par vēsturi un tās mīlas drāmām , tikai nesen stāstiju par mīlestības pārņemto operu (Karmena 5. Tango), bet šoreiz mīlestība būs spēcīgāka par visu uz zemes un izmetīs negaidītu pavērsienu kā īsumā- vilcienu.
        Tātad stāstīšu es par Annu Kareņinu.Par sievieti, kura kā redzams, pati arī nezināja ko vēlās, ko grib un kā to sasniegt.Tāpēc filmas (un arī stāsta) beigās izlemj visu šo atrisināt gluži vienkārši un bez nekādām blakusparādībām jeb metoties zem vilciena.
         Kur tad sakars šim stāstam ar modi un mūsdienām?Tātad-pirmkārt, mīlestība pastāv arī mūsidienās arī tāda, dēļ kuras gribās mesties zem vilcieniem un pie tam arī īsta , nesamākslota un maiga savā būtībā! Otrakārt, ja esi skatījies jauno filmu, ko piedāvāja mums Amerikāņi, tad gan jau redzēji tos brīnišķīgos tērpus, kuros bija ietērpta Keira Naitlija visas filmas garumā.Tieši dēļ tērpiem Vogue atzina, ka Keira ir diezgan (khm,khm..) seksīga savā būtībā.. Bet, jā, atgriežoties pie tērpiem- tos radīja filmas noalgoties stilisti, kuru doma bija uztaisīt pēc 40-30. gadu haute couture kleitas un jakas, kuras tika izrādītas parīzē Dior un citu brendu pavadībā.Rezultātā Vogue bija tik apburusi Keiras apburušums šajos tērpos, ka viņu uzlika uz galvenā vākā un izveidoja pilnu portfolio ar tērpiem priekš Vogue.






       Mīlestība un naids.Kaisle un greizsirdība.Skaistums un neglītums. Viss ir šajā filmā, kuru iesaku noskatīties (kaut arī pati neesmu vel noskatījusies, bet gribu traki!).Kā piebildi pateikšu, ka šī filma ieguva oskaru par labākajiem tērpiem, khm, tas jau nenozīmē, ka scenārijs ir labs, vai ne?Bet tikai vien dēļ šiem tērpiem būs vien jānoskatās šī filma vien.

    Pilnais oktobra Vogue raksts būs atrodams šeit- http://www.vogue.com/magazine
    Un Visu tērpu kolekcija (jeb vienkārši- vairāk bildīšu) būs atrodami te- http://www.vogue.com/keira

Lai jauka "pirmizrāde"!

xoxox Em.

Nav komentāru:

Nodrošina Blogger.